Foursquare HQ

Our office worked closely with Foursquare’s team to bring about their branding identity to an architectural scale. This was achieved by creating a “gallery wall” viewing and entrance area that reflected the check-in identity concept. There is a long series of horizontal banded windows that gives the visitor a glimpse of the badge themed conference rooms. The splayed swooping window cut-through gallery wall not only allows for a glimpse of badge conference rooms, but provides views of the work environment behind the reception area. In addition there were many areas where the reuse, recycling and relocation of furniture, glass systems and materials was used to meet a fast track construction schedule and the need for an expansive workspace environment. The use of simple elements such as glass, steel, wood elements, marker board and painted gypsum board were predominately used throughout the space.

foursquare-splitfoursquare-split
fsq-1fsq-1